Baana
Helsinki
Suomi
Tervetuloa 5. Helsinki-Satakunta-Helsinki -brevetille. Aikaa 600 km pyöräilyyn on tasan 40 tuntia.
Lähtö on Musiikkitalon luota Baanan alusta kello 8. Tulkaa ajoissa paikalle niin saatte korttinne ja voitte jättää bag dropit. Bag dropien tulee mahtua yhteen muovipussiin. Laukut palaavat Bemböleen sunnuntaina noin kello kaksi.
Rautatieasemalla on kahvila ja kauppa auki niitä tarvitseville.
Maali on ennakkotiedoista poiketen jo Bembölen kahvituvalla
Hinta 10 euroa + ACP-kausimaksu 10 euroa
Sisältää brevet-kortin, tielista, 1-2 bag dropia ja ruokailun kontrollilla sekä majoitus 1-2 kontrollilla. Majoitusten ja bag dropien määrä varmistuu ilmoittautumisen päätyttyä.
Ilmoittautuminen Lomakkeella viimeistään 3.6.2013
Reitti
Kontrollit
Autokeidas ~133km ravintola+kahvila+kauppa
Härkäpakari ~205km ravintola+kahvila+kauppa
Yyteri Sininen laguuni ~310km ravintola+kioski
Satalinna ~360km ruokaa+sauna+majoitus+bagdrop
Autokeidas ~480km ravintola+kahvila+kauppa
Hiidenveden kioski ~560km kioski+ravintola+kauppa
Bembölen kahvitupa / Shell 600km huoltoasema+kahvila
Satalinnan ja Autokeitaan välissä on hyvin rajoitetusti palveluita auki aikaisin. Alastarolla 430km kohdalla aukeaa R-kioski kello 10.
Lataa reitti haluamassasi muodossa täältä.
Reitillä on noin neljä kilometriä hiekkatieosuuksia sekä yksi tietyömaa (alle kilometri) Köyliössä.
Welcome to 5th Helsinki-Satakunta-Helsinki brevet. You’ll have exactly 40 hours to ride 600 km route.
Start will be from downtown Helsinki. Exact location is square next to the Helsinki music center (see route map start). Finish line is at Bembölen kahvitupa in Espoo.
Registeration will start at 7 o’clock and start is 8 o’clock.
Your bag drop must fit in one normal plastic bag. Bag drops will be at finish line about 2pm on sunday.
Price 10 euros + local ACP-season fee 10 euros
Includes brever card, road sheet, bag drop, food and sleeping quarters at one control.
Registeration With form before 3.6.2013
Route
This year’s route will pass Yyteri beach in Pori. Download route in preferred format from here.