Lohjanjärven uimakoulu 300 km

Koska:
8.5.2021 Koko päivä
2021-05-08T00:00:00+03:00
2021-05-09T00:00:00+03:00
Missä:
Vihdintie 21
Lohjanjärven uimakoulu 300 km

Vuosittain järjestettävällä Lohjanjärveä kiertävällä kolmesatasella nautitaan rannikon kumpuilevista pikkuteistä ja jo perinteeksi muodostuneesta kammottavasta säästä räntäsateineen. Paitsi että nyt ajetaan pari viikkoa ensimmäisiä vuosia myöhemmin, joten kevät on ehtinyt jo pidemmälle ja mahdollisuuksia kesäisempäänkin säähän voi jo olla.

Pääasiassa pienehköjä teitä näteissä maisemissa, kaarrellen rantareittiä Inkoon Sataman kahvilan kautta Tammisaareen, josta lännen kautta Fiskarsiin ja Lohjanjärven länsipuolelta kiertäen pohjoiseen Suomusjärvelle ja Evitskogintietä takaisin kohti Helsinkiä. Pari muutaman kilometrin pätkää hyväkuntoista soratietä Inkoon ja Tammisaaren välillä. Lähtö ja päätepiste Etelä-Haagan Shellillä, osoitteessa Vihdintie 21.

Kontrollit:

  • Inkoossa Delta Cafe
  • Fiskarsissa Cafe Antique
  • Suomusjärvellä Teboil Kivihovi, kahvila

Matkan varrella tarjolla myös muita palveluita, esimerkiksi huoltoasema Tammisaaressa, kahvila Tenholassa, kauppa sekä huoltoasema Kiskossa ja Lohjalla kaikenlaista kebabravintolasta pyöräkauppaan.

Liikkeelle lähdetään yksitellen ja ajetaan yksin tai enintään muutaman muun kanssa, näin toimitaan myös kontrolleilla. Ottakaa maski mukaan sisätiloissa käymistä varten.

Lähtö alkaen klo 07:00, yksitellen. Oma lähtöaikasi ilmoitetaan tarkemmin sähköpostilla edellisenä päivänä.

Osallistumismaksu 1€, sisältää brevetkortin.

Reitti:

Reitti kartalla ja ladattavissa täällä: https://ridewithgps.com/routes/12153399

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 6.5.