Randoällärit

Koska:
30.6.2017 @ 19:00 – 1.7.2017 @ 19:00
2017-06-30T19:00:00+03:00
2017-07-01T19:00:00+03:00
Missä:
Keimolan Kaiun maja
Kirkantie 15
01750 Vantaa
Suomi
Yhteystiedot:
Samuli Mäkinen
0405323594

Tulokset/Results:

Nopein ajoi fiksulla, muista poikkeavalla reitillä 540km ja vain yksi viiden pisteen rasti jäi hakematta. Toiseksi tullut oli aiemmin perillä ja myös vain yhtä rastia vailla, mutta väliin jäänyt olisi ollut kymmeneen pisteen arvoinen.

Mainiota ajamista kaikilta, terve rajojen kokeileminen ja itsensä ylittäminen oli tukevasti läsnä.

______________________________________________________________________

Scroll down for English

Vuorokausi älläreitä nonstoppina, kui siistii!?

No ei oo pakko ajaa koko aikaa.

Breveteistä, flechestä, alleycateistä, Mike Hallin Valleycateistä ja Transcontinentalista inspiroituneena nyt ajetaan randoällärit, vuorokauden mittainen pyöräsuunnistuskilpailu. Rastit annetaan tiedoksi ennen tapahtumaa, jotta reittinsä voi suunnitella valmiiksi. Ne tulevat sijaitsemaan pääasiassa asfaltoiduilla pikkuteillä, vähän soraakin löytyy. Ajaa voi yksin tai ryhmissä, mutta kannustan olemaan kertomatta omista suunnitelmistaan julkisesti, säilyttääksemme kilpailun jännityksen. Rasteja tulee olemaan lähellä ja kaukana, ajettavaa riittää koko 24 tunniksi ja kilometrejä kertyy useampi satanen, jos (yrittää) ajaa kaiken, mutta sopivan määrän voi päättää itse. Reitillä lienee kaikkea kansallispuistosta keskiaikaiseen linnaan. Rastit on pisteytetty, tavoitteena kerätä eniten pisteitä. Tasapisteillä aiemmin maaliin tullut voittaa. Annetun ajan päättymisen jälkeen maaliin tuleville ei anneta miinuspisteitä, mutta tulokset tarkistetaan heti ja vain paikalla olevat lasketaan, joten paljon ei kannata myöhästyä.

Lähtö Keimolan Kaiun majalta tapahtuu perjantaina klo 19 ja ajoaikaa on vuorokausi. Lähtöpaikalle voi tarvittaessa jättää varusteita ja auton, sekä tulla yöksi nukkumaan, jos tahtoo. Aikarajan sulkeutuessa kaikkien tulisi olla maalissa, joka on samassa paikassa kuin lähtö. Tarjolla jotain ruokaa, virvokkeita, sauna, henkseleiden paukuttelua ja tarinoiden vertailemista. Majalla sopii viettää koko ilta ja yökin. Sänkyjä ei ole, tuo omat yöpymisvälineesi, jos tarvitset. Yöpyvien kannattaa tuoda myös eväitä. Lähin kauppa on parin kilometrin päässä.

Osallistumismaksu 10€.

Palkintoja ei ole.

Ajo omalla vastuulla liikennesääntöjen yms. mukaan järki päässä.

Ajajien sijainnin seuranta ei ole pakollista, mutta toivon mahdollisimman monen käyttävän Team Locator -sovellusta, jotta sekä ajajat itse, että kaikki muutkin kiinnostuneet, voivat seurata pisteitä kartalla ja tapahtuman kulkua.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella.

Rastit:

Billnäs, 10 pistettä
Raaseporin linna, 10 pistettä
Sommaröstrand, Skåldö Fiskebod, 15 pistettä
Koski, Kuovilantie, Kiskonjoen ylittävä silta, 15 pistettä
Iso-Valkee, laavu, 15 pistettä
Haimoon kammi, 5 pistettä
Skogbyntie, mäen huipulla, 5 pistettä
Kattilantie, kohta jossa asfaltti päättyy ja soratie alkaa. 5 pistettä
Varlaxuddenin virkistysalueen parkkipaikka, 10 pistettä
Juornaankylä, 10 pistettä
Pornaisten kirkko, 5 pistettä
Immersbyntie, 5 pistettä
Evistkog, Kylmäläntien risteys, 5 pistettä

 


Randoalleycat

Inspired by randonneuring, alleycats and Mike Halls Valleycats and the Transcontinental race, we’ll be riding for 24 hours, navigating between checkpoints spread around the region. The locations will be published before the event, so that riders can plan their route. You don’t have to ride all of the checkpoints, pick the ones you want. Or try to ride all of them, it might be possible. But that does mean several hundred kilometres of riding. You can ride through the night, sleep wherever you like, or come back to the cottage where the start and finish is located, it’s open.

The start is on Friday at 19:00 and you have 24 hours to ride, finishing at19:00 on Saturday. The checkpoints are mostly on small paved roads, but there’s some gravel too. You might find anything from a national forest to a medieval castle on your route.

You can ride alone or in a group, but I encourage you to not share your route publicly.

You can get different amount of points from each checkpoint, the rider with most points wins. With the same points between two riders, the one that’s first to finish wins.

Tracking is not mandatory, but I ask riders to use the Team Locator application, so that we can see where others are, and it also makes following the event possible for anyone.

There will be some food and a beer at the finish, but if you’re staying for the night, it would be good to bring some of your own. We have the cottage to ourselves for the whole weekend, so you can sleep there if you like. But bring your own camping gear, there’s no beds.

Price 10€.

There’s no prizes.

Sign up using this form.

Checkpoints:

Billnäs, 10 points
Raseborg Castle, 10 points
Sommaröstrand, Skåldö Fiskebod, 15 points
Koski, Kuovilantie, bridge over Kiskonjoki, 15 points
Iso-Valkee, lean-to, 15 points
Haimoon kammi, cottage, 5 points
Skogbyntie, top of the hill, 5 points
Kattilantie, where the asphalt turns to gravel, 5 points
Varlaxudden, recreation areas parking lot, 10 points
Juornaankylä, 10 points
Pornainen, church, 5 points
Immersbyntie, 5 points
Evistkog, Kylmäläntie, 5 points

Vastaa