300 km Lohjajärven uimakoulu

Ajankohta

4.5.2024 - 5.5.2024 kello 08:00


Vuosittain järjestettävällä Lohjanjärveä kiertävällä kolmesatasella nautitaan rannikon kumpuilevista pikkuteistä ja jo perinteeksi muodostuneesta kammottavasta säästä räntäsateineen. Paitsi että nyt ajetaan pari viikkoa ensimmäisiä vuosia myöhemmin, joten kevät on ehtinyt jo pidemmälle ja säähän on oikeasti varmasti aivan ihana.

Reittivaihtoehdot:

Perinteinen reitti

Perinteinen reitti kulkee pääasiassa pienehköjä teitä näteissä maisemissa, kaarrellen rantareittiä Inkoon Sataman kahvilan kautta Tammisaareen, josta lännen kautta Fiskarsiin ja Lohjanjärven länsipuolelta kiertäen pohjoiseen Suomusjärvelle ja Evitskogintietä takaisin kohti Helsinkiä. Pari muutaman kilometrin pätkää hyväkuntoista soratietä Inkoon ja Tammisaaren välillä. Lähtö Bembölen kahvituvalta ( Bellinmäki 1, 02740 Espoo) ja maali on Käpylän Shell (Vaakalinnuntie 1-300610 Helsinki).

https://ridewithgps.com/routes/12153399

Soratiereitti:

Tämä brevetti järjestetään nyt kymmenettä kertaa ja synttäriherkkuna on tarjolla mahdollisesti seikkailullisempikin vaihtoehto reitistä, suosien sorateitä. Kontrollit ja reitin pituus ovat samat, mutta niiden välillä kuljetaan paljolti vielä pienempiä teitä. Reittiä ei kokonaisuudessa olla tällaisenaan koeajettu vielä ja keväiset soratiet saattavat olla vaihtelevia, joten tämän valitsevilla soisi olevan hieman seikkailumieltä. Lähtö Bembölen kahvituvalta ( Bellinmäki 1, 02740 Espoo) ja maali on Käpylän Shell (Vaakalinnuntie 1-300610 Helsinki).

https://ridewithgps.com/routes/44817217

Voit siis valita kumman tahansa näistä reiteistä, molemmat ovat hyväksyttyjä suorituksia ja samat säännöt pätevät.

Aikaraja 300 kilometrin brevetille on 20 tuntia.

Kontrollit:

  • Inkoossa Cafe Wilhelmsdal
  • Fiskarsissa Cafe Antique
  • Suomusjärvellä liikenneasema Kivihovi

Matkan varrella on tarvittaessa tarjolla myös muita palveluita, esimerkiksi huoltoasema Tammisaaressa, kahvila Tenholassa, kauppa sekä huoltoasema Kiskossa ja Lohjalla kaikenlaista Suomen suurimmasta keskiaikaisesta kirkosta pyöräkauppaan.

Lähtö 4.5. klo 08:00

Osallistumismaksu 1€, sisältää brevetkortin.

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 3.5. tällä lomakkeella: https://forms.gle/VmDVNq9WWEnjTn3KA