Lohjanjärven uimakoulu 300 km

Ajankohta

7.5.2022 - 8.5.2022 kello 07:00


Vuosittain järjestettävällä Lohjanjärveä kiertävällä kolmesatasella nautitaan rannikon kumpuilevista pikkuteistä ja jo perinteeksi muodostuneesta kammottavasta säästä räntäsateineen. Paitsi että nyt ajetaan pari viikkoa ensimmäisiä vuosia myöhemmin, joten kevät on ehtinyt jo pidemmälle ja mahdollisuuksia kesäisempäänkin säähän voi jo olla.

Pääasiassa pienehköjä teitä näteissä maisemissa, kaarrellen rantareittiä Inkoon Sataman kahvilan kautta Tammisaareen, josta lännen kautta Fiskarsiin ja Lohjanjärven länsipuolelta kiertäen pohjoiseen Suomusjärvelle ja Evitskogintietä takaisin kohti Helsinkiä. Pari muutaman kilometrin pätkää hyväkuntoista soratietä Inkoon ja Tammisaaren välillä. Lähtö Bembölen kahvituvalta ( Bellinmäki 1, 02740 Espoo) ja maali on Käpylän Shell (Vaakalinnuntie 1-300610 Helsinki).

Aikaraja 300 kilometrin brevetille on 20 tuntia.

Kontrollit:

  • Inkoossa Cafe Wilhelmsdal
  • Fiskarsissa Cafe Antique
  • Lohjan ABC

Matkan varrella tarjolla myös muita palveluita, esimerkiksi huoltoasema Tammisaaressa, kahvila Tenholassa, kauppa sekä huoltoasema Kiskossa ja Lohjalla kaikenlaista Suomen suurimmasta keskiaikaisesta kirkosta pyöräkauppaan.

Lähtö 7.5. klo 07:00

Osallistumismaksu 1€, sisältää brevetkortin.

Reitti:

Reitti kartalla ja ladattavissa täällä: https://ridewithgps.com/routes/12153399

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 5.5. tällä lomakkeella: https://forms.gle/ZCTb8K7FsW8y1Cop9