300 km Lohjajärven Uimakoulu

Ajankohta

6.5.2023 - 7.5.2023 kello 08:00


Vuosittain järjestettävällä Lohjanjärveä kiertävällä kolmesatasella nautitaan rannikon kumpuilevista pikkuteistä. Aiempina vuosina kevään kelit leimasivat tapahtuman räntäsateiseksi, mutta nyt toukokuussa kevät on ehtinyt jo pidemmälle ja kesäisempäänkin säätä voi odottaa.

Pääasiassa pienehköjä teitä näteissä maisemissa, kaarrellen rantareittiä Inkoon Sataman kahvilan kautta Tammisaareen, josta lännen kautta Fiskarsiin ja Lohjanjärven länsipuolelta kiertäen pohjoiseen Suomusjärvelle ja Evitskogintietä takaisin kohti Helsinkiä. Reitillä on pari muutaman kilometrin pätkää hyväkuntoista soratietä Inkoon ja Tammisaaren välillä ja päällystetyilläkin teillä pianta on paikoin sen verran karhea, että 23-millisillä on hyvä katsoa eteensä. Lähtö Bembölen kahvituvalta ( Bellinmäki 1, 02740 Espoo) ja maali on Käpylän Shell (Vaakalinnuntie 1, 00610 Helsinki).

Aikaraja 300 kilometrin brevetille on 20 tuntia.

Kontrollit:

  • Inkoossa Cafe Wilhelmsdal
  • Fiskarsissa Cafe Antique
  • Lohjan ABC

Matkan varrella tarjolla myös muita palveluita, esimerkiksi huoltoasema Tammisaaressa, kahvila Tenholassa, kauppa sekä huoltoasema Kiskossa ja Lohjalla kaikenlaista Suomen suurimmasta keskiaikaisesta kirkosta pyöräkauppaan.

Lähtö 6.5. klo 08:00

Osallistumismaksu 1€, sisältää brevetkortin.

Reitti:

Reitti kartalla ja ladattavissa täällä: https://ridewithgps.com/routes/12153399

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 4.5. tällä lomakkeella: https://forms.gle/dyQYFx3GgbpLNcmT7