Fleche-mietteitä

Kuopiosta ei Fleche-joukkuetta löytynyt, joten viriteltiin kasaan Pohjois-Savon yhteinen joukkue viimevuotiseen tapaan. Kuopion lisäksi ajaja Iisalmesta ja Kiuruvedeltä. Tällä kertaa tyydytään lyhyeen matkaan eli noin 380 km on reitin pituus. Kuopio – Hirvaskankaan ABC – Keuruun ABC – Jämsä – Oritupa ABC – Tampere. Uuraisten tienoo välillä Hirvaskangas – Multia on ollut aika heikkokuntoinen, mutta luultavasti se on vielä ajettavassa kunnossa. Muuten reitti on selkeä ja mukava ajaa. Viime vuonna mokasin suunnistuksessa Kangasalalla, joten tällä kertaa ajetaan ysitietä suoraan Tampereelle, mikä esim. Googlemapsia käyttämällä ei niin helppo ollut reitittää. Nyt on kyselemällä selvinnyt kevyen liikenteen reitti ko. pätkälle. Muuta ei voi, kuin toivoa terveyttä ja kohtuu tuulia Fleche-viikonlopulle. Näillä mennään…

Kategoria(t): Fleche, Kuopio. Kirjoittaja: StantheMan. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Tietoja StantheMan

Pitkänmatkan pyöräilyharrastuksen olen aloittanut vuonna 2005 ajamalla ensimmäisen 100 km reissun. Siitä sitten matkat ovat pidentyneet. 2011 keksin käsitteen RRtY. 200km joka kuukausi alle 13:30h. Kuukausia sain ajettua 82 kpl peräkkäin eli 6 RRtY:tä. Olen ajanut PBP2015 onnistuneesti. Kahdesti olen käynyt LEL-ajon keskeyttämässä. Nyt tavoitteena PBP2019, kunhan sinne asti päästään.

One thought on “Fleche-mietteitä

  1. Pari päivää Flecheen. Kelit, sää ja tuulet pitäisivät olla kohdallaan tämänhetkisen sääennusteen perusteella. Terveys on heikko, kun kolme viikkoa sitten ärtynyt pohje vaivaa vieläkin. Hyvä porukka lähdössä, joten Fleche kyllä tulee onnistumaan, mutta 400 km brevet jää ehkä ajamatta aikataulun mukaan.

Vastaa