Oulun 2016 brevetit on peruttu!

Juustolan kierroksen alussa ilmeni, että Oulussa on enemmän tilausta pitkille porukkalenkeille kuin breveteille. Tämä ilmeni haluttomuutena ajaa kortin kanssa Juustolan kierrosta ja matkaan lähti henkilöitä ilman korttia ainakin nopeimassa joukossa. En usko kortiton on tyytynyt ajamaan pelkästään peesissä ja Juustolan kokin mukaan porukassa on mahdollisesti ollut useampikin kortiton.

Hitaammalle ryhmälle palautin jo kausimaksut. Nopeassa ryhmässä ajaneet ottavat yhteyttä niin järjestetään korttien ja kausimaksujen palautus. Jos ajoitte sääntöjen mukaan mm. peesasitte vain brevetille osallistujaa, voitte toimittaa kortit ja kausimaksun Suomen ACP:n yhteyshenkilölle (Paavo Nurminen, yhteystiedot löytyy sivustolta).

Tästä syystä perun kaikki suunnittelemani brevetit ja perun järjestetyt huollot mm. Oulujärven kierroksen yökattauksen Ravintola Ruunuhelmessä. En näe enää syytä toimia brevettien järjestäjänä. Pääsenpä helpommalla kun ei tarvitse huolehtia eri nopeuksisien ajajien huollosta ja voin ottaa käyttöön myös huonompi laatuiset tiet.

Ehkä joku alkaa järjesteleen pitkiä yhteislenkkejä, saatan jopa osallistua, mikäli brevettien ajolta ehdin/jaksan. Foorumi näille on kuitenkin joku muu kuin Randonneurs.fi

Hebe