Seuraa Ruska-pyöräilyä

Ruska alkaa pejantaina 15.9. kello 19:49 from Hangosta

Ruska starts 15.9. at 19:49 from HankoKaikkien ajajien reitit / Routes of all riders

#ruska2017 Twitter Instagram

Jos et vielä tiedä mistä Ruska-pyöräilyssä on kyse niin katso tämä 2 minuutin esittelyvideo tai lisää tapahtumasivulta.

/

If you are new here and want to know more about Ruska check here. (Video is in finnish only)

Osallistujia saa kannustaa somesa, mutta mitään suoritukseen vaikuttavaa tietoa ei saa kertoa. Tällaisia olisivat esimerkiksi reitin valinnat, majoituspaikat tai varoitukset tulevasta säästä.

Seuraajien kannalta kiinnostavia asioita ovat reittivalinnat, taukojen pituudet (eivät näkyvissä livessä) ja välineiden toiminen. Ja tietysti ovatko he ehtimässä aikarajassa maaliin vai eivät.

Seurannassa näkyvä aika kertoo miten kauan sitten paikkatieto on lähetetty.

/

You may encourage participants in social media, but sharing any race information is not allowed. This includes for example messages about route choices, accommodation options or upcoming weather.

Interesting issues for followers include route choices, time of stops (not available on live) and is their equipment working as expected. And of course wether they are going to make it to finish in time or not.

Time on live tracker tells how long ago the location was updated.

Osallistujat / participants

Nimi / Name Seuraa / Follow Muuta / Other Status
Matti Ainasoja Instagram
Mikko Akkola Instagram