Ruska 2022 – Tiistai

Samalla kun elämme arkista elämäämme toiset uppovat erilaiseen todellisuuteen. Ajajien helminauha on levittäytynyt jo kahden valtion maille. Viimeisimmät ovat jättäneet taakseen ensimmäisen kontrollin parkourin ja tähtäävät toiselle kontrollille. Kullanojan putouksella on tänään ollut ruuhkaa kun ajajien pääjoukko on tutustunut jälleen uuteen virtaan.

Riku Puustinen ja Pekka Tahkola ehtivät tänään vielä hakemaan leiman kolmannelta rastilta. Koivuranta kulkee ylhäisessä yksinäisyydessä lähes loppuparkourin aloituspisteellä.

Osallistujien etenemä on ollut tänään yllättäen hieman hitaampaa. Reitti on nimittäin vaatinut melkoista päättäväisyyttä ja voimaa.

Haasteet eivät rajoittuneet vaan portaisiin.

Pyöräily aamusta yöhön vaatii valtavasti energiaa. Sanotaankin että Ruska on syömistapahtuma jossa samalla myös pyöräillään. Ruoaksi kelpaa mitä tahansa mitä saa syötyä. Tavallinen ruoka maistuu parhaimmalta, mutta etenkin ajaessa energiatiheämmät vaihtoehdot vievät voiton. 

Ruska vaatii myös seuraajilta viitseliäisyyttä. Tietoa tien päältä voi löytää yllättävistä lähteistä.

Ruska antaa ja Ruska ottaa. Alku mentiin hyvässä säässä, mutta sittemmin myös vettä on tullut niskaan. Reitin viedessä yhä pohjoisemmaksi kelin osuus näyttää nousevan merkittäväksi tekijäksi. Väsymys, reitin haasteellisuus ja muuttuvat olosuhteet tulevat koettelemaan osallistujia. 

https://twitter.com/ssirkia/status/1569737608590393345

Keskeyttäneet

Mikaela Lindfors


Huomiseen, 

Pedro #20