Ruska 2022 – Torstai

Matti Koivuranta maalissa! Lähtö Imatralta perjantaina klo 19.50 ja perillä Kilpisjärvellä torstaina klo 20.09. Eikä suinkaan helpointa reittiä. Hattu päästä.

 

Eilisen raportin jälkeen saimme hyviä uutisia kun Riku Puustinen kertoi saaneensa uudet jarrupalat. Sramin maastopalat saatiin taiottua Dura Ace jarruihin. Palojen löytäminen ja asentaminen veivät noin kahdeksan tuntia etenemisaikaa. Ruskan ajajat joutuvat ratkaisemaan yllättäviä ongelmia, isoja ja pieniä. Pyörien lisäksi myös mukana kulkeva elektroniikka on kovilla. Juha Hänninen on joutunut ostamaan uuden puhelimen eikä muutkaan ole selvinneet ongelmitta. 

Rikun jarrupalat on tehokkaasti käytetty loppuun.

Uudet palat hymyillyttää

Sää on pysynyt edelleen haastavana. Vesisade, tuuli ja etenkin öisin lämpötila ovat vaikeuttaneet menoa. Yksinkertaisetkin asiat vaikeutuvat vesisateessa.  

Juha Hänninen etenee yhä ja haasteet kuulostavat valitettavasti tutuilta. Pitkä matka, keli ja hiekkatiet ovat armottomia pyörän tekniikalle. 

Arki pyörän päällä ei ole kuitenkaan pelkkää kärsimystä ja rikkoutuvia osia. Ilo löytyy pienistä asioista. 

Vaikka maali tuntuisi häämöttävän niin työtä on vielä runsaasti jäljellä. Ajajat ovat päässeet nyt Norjan puolelle. Useampi on myös aloittanut loppuparkourin. Viimeiset kierrettävät pisteet sisältävät  kuitenkin isoja haasteita ja viimeisen leiman eteen on todella tehtävä töit

Saimme myöskin kokea yhden mieleenpainuvimmista Ruska-päivityksistä kun Pekka Tahkola löysi Norjalaisesta ravintolasta pianon. Kiitoksia tästä kauniista hetkestä.

Tänään emme onneksi saaneet yhtään keskeytysilmoitusta.

Hyvää illan jatkoa,

Pedro #20